Electronisch Roken
Wilt u overal roken? dan is de elektrische sigaret de oplossing. Wij verkopen de volgende merken SmokeStikSupersmoker en Vlafor Vapes. omdat deze goedgekeurd zijn voor de nederlandse markt. Er worden via internet diverse oplaadbare sigaretten aangeboden maar daar word vaak slechte kwaliteit aangeboden en ze zijn vaak ook niet gekeurd. Wij willen een product verkopen waar wij achter kunnen staan zodat een goede service gewaarborgd kan zijn. 

De elektrische sigaret
Een elektrische sigaret is een tweedelig apparaat dat het roken simuleert als dat van een traditionele sigaret, maar dan zonder alle schadelijke chemische middelen die zijn gevonden in de tabaksproducten. De cartridge is samengesteld uit een patroon met vloeibare ingrediënten vereist voor het maken van een volledige damp (water, nicotine, propyleenglycol en smaakstoffen) en een verwarmingselement dat opwarmt welke gekoppeld is aan een batterij, die dan de damp veroorzaakt als de gebruiker een trek neemt. De e-sigaret batterijen zijn lithium-ion-eenheden die worden geactiveerd door een luchtdruk sensor die wordt geactiveerd wanneer de gebruiker “een trek neemt”. De batterij gaat aan en schakelt over naar het verwarmingselement in de cartridge. 

Elektrische sigaret onderdelen:

  • LED Indicator (lampje) Het LED lampje is de manier voor de gebruiker om te weten of de batterij goed functioneert. Het lampje zal aangaan wanneer er Sigaren een trek van de sigaret cheap nba jerseys wordt genomen, wanneer de wholesale mlb jerseys sigaret moet worden opgeladen en wanneer het is aangesloten op een lader.
  • Micro-Processor & Air Flow Switch De schakelaar doet de batterij aan wholesale jerseys wanneer de gebruiker lucht trekt uit de sigaret.
  • Rechargable Battery (Oplaadbare batterij) Een lithium-ion cheap jerseys batterij wordt gebruikt om de verstuiver (Atomizer) in werking te zetten w4l3XzY3 wanneer de gebruiker lucht trekt uit de sigaret.
  • Verstuiver (Atomizer) Het verwarmingselement wordt geactiveerd wanneer de gebruiker een trek neemt, dit element warmt de vloeistof op in de cartridge en produceert een volledige gestoomde waterdamp.
  • Cartridge De cartridge bevat water, nicotine, propylene glycol (een goedkeurde substantie), en smaakstoffen. * Propylene glycol is een vochtdrager en wordt Rooms in heel veel producten gebruikt en 2012 is zlecenia dan ook goedgekeurd door de FDA; het Amerikaanse agentschap dat waakt over de veiligheid van voeding, medicijnen Fashionistas en cosmetica.
  • Seal(Zegel) Wordt gebruikt om de vloeistof in de cartridge te houden en zorgt voor langdurige versheid.


Disposable elektronische sigaret van SupersmokerClub
Onze elektronische wegwerp sigaret is speciaal ontworpen voor een avondje uit, in een restaurant, kroeg, casino of andere gelegenheden. Ideaal als u de deur uit gaat, u kunt roken waar en wanneer u wilt. 

Wat is disposable sigaret?
Een disposable e-sigaret is een elektronische sigaret die reeds opladen is en staat gelijk aan 2 pakjes sigaretten. Deze kunt u na gebruik weggooien. Om mee te nemen! 

2 pakjes in 1 sigaret
Met de disposable e-sigaret van SupersmokerClub staat gelijk aan ongeveer 2 pakjes sigaretten (36 sigaretten). De disposable e-sigaret heeft dezelfde smaak als de Cartomizers (navullingen) van de oplaadbare Clubsmoker

Schadelijk?
Onze elektronische sigaretten bevatten geen schadelijke stoffen die wel voorkomen in echte sigaretten waaronder teer, tabak en CO2 uitstoot. U kunt onze sigaretten op een veilige manier overal roken waar u maar wilt. De waterdamp die vrijkomt bij het roken van de e-sigaret heeft geen vieze geur, blijft niet hangen en is niet schadelijk zodat niemand in uw directe omgeving last krijgt van uw rook. 

Nicotine
In beide smaken disposables zit 1.8mg nicotine, uiteraard is dit niet te vergelijken met de hoeveelheid die op een pakje echte sigaretten staat vermeld. Indien u toch nicotine wilt vergelijken (de 4000 andere schadelijke stoffen weggelaten). De voorbeeld rekensom: 0.5mg staat vermeld op een pakje sigaretten, dit is PER sigaret. 0.5mg x 19 sigaretten is 9.5mg per pakje echte sigaretten. Onze disposables gaan ongeveer 2 pakjes sigaretten mee. 2 pakjes echte sigaretten is 2 x 9.5mg = 19mg1 disposable is 1.8mg. 

Hoe merk ik dat de sigaret op is?
De sigaret is op zodra het blauwe lampje gaat knipperen of wanneer er geen rook meer uit de sigaret komt.